Svet
7 ogledov

Britanski poslanec posilil moškega

Policija je v soboto prijela namestnika predsednika britanskega parlamenta Nigela Evansa. Osumljen je, da je posilil nekega moškega in spolno napadel drugega.

Nigela Evansa, poslanca vladajoče konservativne stranke, so zaslišali zaradi domnevnih napadov na moška, stara od 20 do 30 let. Policija je sporočila, da naj bi napada izvedel v vasi Pendleton, kjer živi, med julijem 2009 in marcem 2013.

Po zaslišanju so 55-letnega osumljenca izpustili iz pripora proti plačilu varščine. V kasnejšem sporočilu za javnost je zanikal vse obtožbe.

Obtožbe so neutemeljene

Kot je pojasnil, je oba moška, ki naj bi ju napadel, doslej "imel za prijatelja". "Obtožbe so povsem neutemeljene in ne morem razumeti, zakaj je do njih prišlo, še posebej ker sem se z enim od njiju družil še vse do prejšnjega tedna," je zapisal Evans.

Gre za priljubljenega poslanca, ki je leta 2010 priznal, da je homoseksualec. Takrat je dejal, da je naveličan življenja v laži.

Njegov odvetnik je povedal, da Evans ne namerava odstopiti ne kot poslanec niti kot namestnik predsednika parlamenta.

Komentarjev 4
  • mph 11:35 06.maj 2013.

    Res je, ne morem verjet, da je ustvaril tudi homofobe, rasiste in podobno golazen.

  • Boschtjan Zupanchich 13:38 05.maj 2013.

    Glej, Tisti ki pa ga takole Bixajo z živalimi, so pa še Toliko Bolj Bolani , ker bi radi poživalili Človeško Osebnost ... pa naj bo kdorkoli že , Je Enako Dodatno Kriv ! Žal se je Ta Bolezen Človeštva ...prikaži več že preveč razpasla čez cel Planet , in Skrajni Čas Je Že, da Bog že Naredi Red na tem Njegovem Planetu , preden se On Vrne ! Kajti v takeli nevredni sramoti je včasih že težko živeti . Čakamo Njega . MsT ( Mirno skozi težave) .

  • pravaresnica123 10:47 05.maj 2013.

    Da ne bo pomote, ob istospolnih se tud meni obrača želodec. Imam pa eno vprašanje. Si bil enako kritičen, ko smo izvedeli, da naši "nedotakljivi" in njihovi podporni prijatelji pse nategujejo???