Svet
15275 ogledov

Brutalen konec dopusta Britanke v Splitu

Split
Lastnik hostla je fizično obračunal z dopustnikoma.

Šestindvajsetletna Laura Denmar se je s partnerjem odločila del dopusta preživeti na Hrvaškem. S fantom sta se namreč v poletnih mesecih odpravila v več evropskih držav, med drugim sta bila tudi v Sloveniji.

Prek ene od spletnih strani je rezervirala prenočišče v hostlu v Splitu, a se je konec potovanja za njiju s fantom končal krvavo. "Zdaj sva v redu, ko sva spet doma, a za nama je grozljiva izkušnja," je povedala Denamrjeva. "Jasno je bilo, da vse skupaj ni bilo legalno in da je bil napad načrtovan," je po vrnitvi v domovino povedala Britanka, ki želi druge posvariti pred morebitno nevarnostjo. 

Zapletlo se je že ob prihodu

S fantom sta rezervirala sobo v hostlu prek ene od večjih spletnih strani. Ob prihodu v Split pa so ju iz lokacije v centru, kjer sta rezervirala prenočišče, takoj poslali na obrobje mesta. "Rekli so nama, da morava iti po ključe v drug hostel in se nato odpraviti do najinega apartmaja. Ko sva prišla tja, je postalo jasno, da vse skupaj ni ravno po pravilih. Tam je bilo 30 postelj in le ena kopalnica ter nikogar, ki bi zadevo vodil. Ker nisva imela druge možnosti in ker sva že plačala, sva se odločila, da bova poskusila." 

Hudo pretepena pristala na urgenci

Zadnji dan je prišla čistilka in jima ukazala, naj takoj odideta ali plačata več denarja. Ko sta se pritožila nad takšnim ravnanjem, je čistilka zagrozila, da bo poklicala policijo. "Vedela sem, da stvari niso po pravilih, zato sem ji rekla, naj kar pokliče policijo. Namesto tega pa je poklicala moškega, za katerega mislim, da je bil lastnik," je povedala Denmarjeva. 

S fantom sta želela čim prej zapustiti namestitev, a ju je čistilka zaklenila v prostor. Ko je na kraj prišel moški, ki ga je čistilka malo pred tem poklicala, se je s pajdašem takoj fizično spravil nad njenega fanta, ženska pa je njo začela pretepati s kovinsko palico. 

Denmarjeva je utrpela poškodbe glave, zlom roke in več modric po telesu. Pomoč je morala poiskati na urgenci. Zadevo je prijavila hrvaški policiji, ki je za Daily Mail potrdila, da preiskujejo napad. Podala je tudi pritožbo na spletno stran, ki je ponujala namestitev, saj se boji, da bi še koga drugega lahko doletela podobna izkušnja. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Pepe007 17:26 20.avgust 2018.

    Običajno čistilke na zaklepajo gostov v prostore. Prav zanimivo bi bilo videti v kako stanje sta britanska popotnika prostor uspela spraviti.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:00 20.avgust 2018.

    Vsak,ki gre na dopust v ustašenland naj bo kar pretepen,da bo vedel s kom ma opravka na oni strani Kolpe,žal?

  • Stephanie_Morton 15:00 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj ur delalo na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mest0 ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com