Svet
30988 ogledov

Brutalen pretep v diskoteki na Krku: Varnostniki nad štiri Slovence

pretep
Diskoteka Onyx v Punatu na Krku prizorišče surovega pretepa med slovenskimi turisti in varnostnik.

"Grozno je, kaj so jim naredili. Grdo so jih pretepli ... Enemu fantu so poškodovali glavo. Varnostniki bi morali zaščititi ljudi in po možnosti izgnati tiste, ki delajo nered, ne pa početi tega. Njihovi obrazi so bili deformirani zaradi udarcev, ki so jih prejeli. Tepli so jih tudi, ko so bili nezavestni. Upam, da bo za to odgovarjal," je hrvaškemu portalu 24 sata sporočil eden od bralcev in jim poslal tudi video posnetek pretepa.

Najbolj kruti deli so iz posnetka, ki je na voljo na tej povezavi, izrezani, prikazujejo mladeniča v mlaki krvi po pretepu z varnostniki. Vidi se tudi, kako varnostnik dvakrat tako silovito udari drugega, da se onesvesti, a ga kljub temu še naprej pretepa.

Krški policisti so dogodek potrdili, reška policija pa je sporočila, da so bili v pretepu poškodovani štirje Slovenci, ki so jih z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico na Reko.

Medtem so jih iz oskrbe že odpustili, kriminalistična preiskava pa še poteka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 74
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:42 09.julij 2023.

    Ko je slabo vzgojen otrok, začutil svobodo, alkohol, drogo...se obnaša kot zver in to zavoha tudi druga zver v bližini...povsem naravni pojav ! Verjamem da je Hrvaškim državljanom ta novodobni turizem zverinjaka iz tujine presegel pričakovanja.Ko smo mi hodili na ...prikaži več morje, smo peli, plesali ,se smejali in ogledovali drug drugega...sramežljivo in vljudno.

  • ferdopis59 20:10 08.julij 2023.

    Kar so iskali so dobili. Enako sem je ali sem jim lahko zgodi tudi v doma (veselica , disko, ..). Ko si v tujini se že zaradi okolice malo prilagodiš stanju. Ne zagovarjam nasilja, ampak potrebno je imeti metro alko/sprostitev. ...prikaži več Doživel sem tudi, ko je bilo pri nas, da so jih tujci dobili, ker domačinom ni bilo povšeči nekaj njihovega obnašanja (lovljenje punc, ...) Tudi poglejmo naša veselice, koliko je tega pa noben ne pove!

  • Igxigx1 18:56 08.julij 2023.

    Neki je moralo bit narobe tud s temi modeli, ki so jih fasal, če hodjo na take cafurske place. Un čefur po zvočnikih jodla ko da je pokvarjene čufte pojedu. Sploh pa un v beli majci se mi zdi da ...prikaži več je kar rinil v "varnostnika".