Svet
14 ogledov

Brutalno posiljeval kot klovn

Joseja Guadalupeja Jimeneza je kalifornijska policija prijela v Fullertonu. El T Žurnal24 main
Ameriška policija je prijela profesionalnega klovna, 41-letnega Joseja Guadalupeja Jimeneza, zaradi ugrabitve in posilstva 12-letnega dekleta pred devetimi leti. Obstaja sum, da je bilo njegovih žrtev več.

Ameriški policisti so 41-letnega profesionalnega klovna Joseja Guadalupeja Jimeneza odkrili lansko leto, ko so ga prijeli zaradi zlorabe drugega otroka in mu odvzeli DNK. Po pisanju Daily Maila policija domneva, da je bilo njegovih žrtev mnogo več.

Kdo ve, koliko drugih možnih žrtev je še tam zunaj.
Andrew Goodrich, Policijska postaja Fullerton

Posiljeval z masko
Klovn z umetniškim imenom El Tin Larin je obtožen ugrabitve 12-letnega dekleta, ki jo je nekaj po polnoči 12. januarja leta 2002 posilil v avtomobilu na šolskem parkirišču, zatem pa odpeljal v bližnji motel in jo še zlorabljal, preden je deklici uspelo pobegniti. Ves čas je imel na sebi masko klovna.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Težava je bila v tem, da je deklica o njem vedela le to, da je klovn," je dejal  policijski načelnik Andrew Goodrich.

Policisti preiskujejo, ali je žrtev še več, saj je El Tin Larin zadnjih devet let nastopal na otroških zabavah po vsej Kaliforniji, predvsem v latinskih skupnostih.

Osumljenec je trenutno v priporu, varščina zanj znaša milijon dolarjev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.