Svet
13 ogledov

"Če se narediš noro, dobiš gore denarja"

ruby berlusconi Karima El Mahroug Žurnal24 main
Bivši italijanski premier Silvio Berlusconi, ki mu na milanskem sodišču sodijo zaradi plačanih spolnih odnosov z mladoletno prostitutko Ruby, je slednji obljubil gore denarja, če se naredi noro.

Italijanski časnik La Repubblica je danes objavil posnetek pogovora med Ruby in eno njenih prijateljic, v katerem Ruby pojasnjuje, da so Silvio Berlusconi in njegova ekipa zaskrbljeni, ker je bila mladoletna. Zato ji je dejal, da nikakor ne sme povedati resnice.

Telefonski pogovor je italijanska policija posnela oktobra leta 2010, v njem pa Ruby navaja še, da je zaradi prispevkov v časopisih na temo zabav in njene mladoletnosti pri Berlusconijevih ljudeh zelo napeto.

La Repubblica še navaja, da so se za objavo izvirnih prisluhov odločili, ker je bivši premier nedavno dejal, da so objavljeni prepisi prisluhov daleč od resnice. V prihodnjih dneh pa naj bi objavili še dodatne posnetke prisluhov.

Spomnimo

Berlusconi se je minuli petek prvič pojavil na sojenju v tej zadevi in po poročanju italijanskih medijev pojasnil, da vzdržuje 42 žensk in da vsaka mesečno od njega prejme najmanj 2.500 evrov.

Te naj bi prijatelji zapustili, njihovi starši pa so morali zapreti podjetja, in to samo zato, ker so se pri njem udeleževale navadnih večerij. Sodni proces jim je, tako trdi Berlusconi, uničil življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.