Svet
11 ogledov

"Cenejši od parade p...."

Dujomir Marasović Pixsell
Direktor splitskega Univerzitetnega kliničnega centra Dujomir Marasović ob odprtju otroškega oddelka šokiral z izjavo, da je bil "cenejši od parade gejev".

Direktor splitskega Univerzitetnega kliničnega centra Dujomir Marasović je ob odprtju oddelka za otroško fizikalno terapijo šokiral z izjavo, da je ta "cenejši od parade p.... (op. a. gejev)".

S tem se je odzval tudi na kritike, češ da se je v času svojega mandata ukvarjal samo z vlaganji v gradbene posle. "Žal mi je, da smo vlagali v beton. Ker nismo v Mezopotamiji, nismo delali z glino. Pravijo, da je porodnišnica tempelj. To je kaderala življenja tako za boga kot za človeka. Je nekaj najbolj svetega, v kar bomo vlagali v naslednjih petdesetih letih," je bil po poročanju 24sata oster Marasović.

Pobudnik izgradnje oddelka je bil pred štirimi leti fotograf Jadran Lazić, ki je vanj vložil 800 tisoč kun. Dela v vrednosti milijon kun je obljubil tudi podjetnik Jakša Mrčela, a ga je ustavila recesija. Kljub vsem zapletom pa je Marasović pred iztekom mandata želel odpreti oddelek, kar mu je tudi uspelo.

Na mestu direktorja ga bo nasledil Darko Duplančić.

"Cenejši od parade gejev"
Komentarjev 5
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 22:41 12.junij 2012.

    To pomeni tocno to ;) No ce pa niste homofob ste pa zatrt homoseksualc. Ampak OK, saj bo zurnal24 itaq zbrisal tale komentar.

  • Oxxo 22:06 12.junij 2012.

    Tale doktor je potreben zdravljenjenja.

  • Glas 21:58 12.junij 2012.

    Vsi, ki smo proti tem "cirkuškim paradam" še ne pomeni, da smo homofobi. Vsekakor so spličani lahko ponosni na odprtje zdravstvene ustanove za otroke