Svet
59109 ogledov

Cesta vzela življenje 20-letnega voznika in 17-letnega sopotnika

nagrobne sveče Facebook
Do nesrečnega dogodka je prišlo nekaj po polnoči.

Huda tragedija, ki je vzela dve mladi življenji, se je zgodila na cesti, ki pelje iz smeri mesta Imotski proti Posušju na Hrvaškem. Prav na tistem delu ceste prihaja do pogostih nesreč, nikoli pa še ni prišlo do tako tragičnih posledic, poročajo na portalu 24sata. 

Na kraju nesreče sta življenje izgubila 20-letni voznik mercedesa in 17-letni sopotnik. V avtu sta bila še dva mladeniča, 17-letnik in 18-letnik, ki sta bila hudo poškodovana in v življenjski nevarnosti prepeljana v splitsko bolnišnico, kjer se za njuni življenji še borijo. 

Prevračali so se 

Po prvih podatkih je nesrečni voznik mercedesa v ovinku najverjetneje izgubil oblast nad vozilom, pri čemer je z vozilom trčil v zaščitno kovinsko ograjo, nekajkrat ga je prevrnilo, tako da je končal pod cestiščem.

Fantje so bili namenjeni v diskoteko v Posušju, kjer naj bi se pridružili ostalim prijateljem. Ko se je razširila vest o tragediji, je dogajanje obstalo, slišalo se je le hlipanje prijateljev, poroča 24sata. 

Pišejo še, da so bili fantje vljudni in pridni mladi ljudje. Eden izmed njih je bil iz gotilniške družine, ravno pri njih so pred odhodom pojedli pico. Menda naj bi bili neodločeni, ali sploh oditi v diskoteko, ali ne. 

Žal je ta pot stala življenja dveh fantov. Zaradi hude izgube se je mesto Imotski, kot je potrdil župan Ivan Budalić, odločilo razglasiti dan žalovanja.

Reševalno vozilo Tragično Svet V nesreči umrl komaj 25-letni gasilec sveča Magazin Tragično: V nesreči umrl slovenski glasbenik

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 09:22 08.november 2023.

    Hecno je to , da vedno slišimo samo pohvale za ponesrečene, v resnici jim pa to niti slučajno niti pod razno ni bilo prvo divjanje po cesti !

  • jakec1575 20:52 01.november 2023.

    Avto na zadnji pogon s tezo spredaj in ugasnjena pomagala proti zdrsu. Mladost norost in starsi, ki ne educirajo. Tokrat niso sabo vzeli kaksnih sester ob cesti ali v nasproti vozecem avtu. Ali mladih zdravnic na prehodu za pesce.

  • Ender3 15:55 01.november 2023.

    Strašljivo je spremljati te dnevne tragične zgodbe kjerkoli se dogajajo..Svet na mladih stoji oni pa, tako radi hitijo tja, od koder ni povratka..