Svet
30 ogledov

Četrt tone preveč za na letalo

1/5
Žurnal24 main
226 kilogramov težka ženska je več mesecev zaman čakala na letalo, ki bi jo odpeljalo domov v ZDA. Na koncu je na pomoč priskočila vojska.

Dominique Lanoise, mati sedmih otrok, je novembra iz Miamija s privatnim letalom priletela v Port-au-Prince, glavno mesto Haitija, kje je obiskala svojo babico. Državo je januarja prizadel katastrofalen potres, ki je pobil vse sorodnike Lanoiseve, sama pa je ostala živa in se februarja preselila v sosednjo Dominikansko republiko. A od takrat dalje je zaman iskala letalskega prevoznika, ki bi njeno obilno postavo vkrcal na katero od letal.

Oglejte si tudi galerijo Lanoisove.
S posteljo vred na letališče
Lanoisevo je doletela še ena tragedija, saj je v Miamiju pred dnevi umrla ena od njenih hčera. Ker je slabo pokretna, so jo takrat s posteljo vred vkrcali na tovornjak in jo prepeljali na letališče, tam pa je še osem dni zaman čakala na prevoz. Na koncu se jo je usmilila ameriška vojska, ki jo je s tovornim letalom C-130 hercules odpeljala v domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.