Svet
6 ogledov

Chavez zapel o Hillaryjini ljubezni

Kontroverzni predsednik med svojimi dolgimi govori po novem tudi poje. (Foto: Re
1/2
Žurnal24 main
Venezuelski predsednik Hugo Chavez je o svojem odnosu z ameriško državno sekretarko Hillary Clinton kar zapel.

V televizijskem in radijskem nagovoru je venezuelski predsednik napadel ZDA in njihovo državno sekretarko Clintonovo. "Ona me lahko ljubi ali pa ne," je povedal, nato pa začel prepevati: "Hillary Clinton me ne ljubi in tudi jaz je ne ljubim."

Po navedbah BBC-ja si je besedilo sposodil iz priljubljene venezuelske pesmi. Občinstvo, oblečeno v rdeče, mu je z navdušenjem zaploskalo.

Otroke uspavajte z mojimi govori
Medtem pa je predsednik staršem dal koristen nasvet, kako pripraviti otroke, da gredo spat. Gledajo naj njegove govore na televiziji.

V svojem televizijskem govoru, v katerem je javnim šolam obljubil računalnike, je povedal, da ga je na cesti ustavil otrok in mu rekel, da ga je videl na televiziji. "Očitno nekatere matere svoje otroke namesto z risankami uspavajo s Chavezom. Otrok zeha in zeha, Chavez pa govori in govori in govori. In otrok zaspi," je še dodal predsednik, znan pa večurnih govorih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.