Svet
56 ogledov

Cime: Če bom igral, bom v Olimpiji

1/18
Žurnal24 main
Ekipa Žurnal24 je na seznanitvi s stadionom v Stožicah pred mikrofon povabila Sebastjana Cimerotiča in Branka Oblaka. Zanimivih izjav ne manjka.

Če bom igral v Sloveniji, bom le za Olimpijo.

Sebastjan Cimerotič

Sebastjan Cimerotič je brez najmanjšega dvoma eden tistih nogometašev, h kateremu mikrofoni, kamere in fotografi zaidejo kar sami, saj ima Cime preprosto vedno na zalogi kakšen zanimiv "ocvirek". Novinarsko obleganje je doživel tudi v torek na seznanitvi s stadionom. Njegova pričeska se je bleščala v stožiškem soncu, princ preigravanja pa je še vedno tuhtal, ali ostati v zmajevem gnezdu ali pa morda vseeno preizkusiti svoje znanje na pripravah Leicester Cityja. Kamen spotike so določene zadeve, ki jih mora ljubljanski klub urediti, več pa zvedavim novinarskim ušesom čudežni deček ni želel izdati. Kljub vsemu pa je Green Dragonse in ostale svoje goreče privržence pomiril z besedami: "Če bom igral v Sloveniji, bom le za Olimpijo."

 

Prepričan sem, da se bo ob izgradnji tako sodobnega športnega kompleksa v slovenskem športu marsikaj spremenilo na bolje.

Branko Oblak

Kot še nekaterim drugim je tudi Branku Oblaku župan Zoran Janković stadion razkazal osebno. Novi trener zmajev je bil seveda navdušen nad videnim, stožiškega lepotca pa že komaj čaka. "Prepričan sem, da se bo ob izgradnji tako sodobnega športnega kompleksa v slovenskem športu marsikaj spremenilo na bolje," pa je med drugim Brane dejal o stadionu. Nekdanji zvezdnik Bayerna je posebej za Žurnal komentiral okrepitve Olimpije, obenem pa ostal trdno na tleh, saj se zaveda, da njegovo ime čez eno leto ne bo več zapisano ob imenu zdajšnjega novega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.