Svet
196 ogledov

Clintonova bo razkrila informacije o NLP in vesoljcih, ki jih vlada skriva

Hillary Clinton EPA
Demokratska predsedniška kandidatka Hillary Clinton, ki je včeraj pričakovano izgubila tekmo s senatorjem Sandersom v revnejši Zahodni Virginiji, skuša pridobiti tudi podporo dela ameriških volivcev, ki so prepričani, da vlada skriva podatke o neznanih letečih predmetih in vesoljcih.

Bernie Sanders | Avtor: EPA EPA
Demokratski senator Bernard Sanders je na sinočnjih strankarskih volitvah za izbiro predsedniškega kandidata v Zahodni Virginiji, kot so tudi napovedovale ankete premagal Hillary Clinton, kljub temu pa se Clintonovi obeta nominacija za predsedniško kandidatko.

Sanders: Boril se bom do konca

Sanders je v eni najrevnejših zveznih državah svojo tekmico premagal v skoraj vseh kategorijah, tudi pri ženskah. Do zmage v Zahodni Virginiji so mu pomagali neodvisni volivci, ki so se tudi lahko udeležili volitev. "Bojevali se bomo za vsak glas," napoveduje Sanders.

 

Razkrila bo podatke o vesoljcih

Hilary Clinton | Avtor: EPA EPA
Demokratska predsedniška kandidatka Hillary Clinton pa skuša pridobiti tudi podporo dela ameriških volivcev, ki so prepričani, da neznani leteči predmeti (NLP) obstajajo skupaj z vesoljci, ki jih vozijo, in da ameriška vlada veliko ve o tem, vendar skriva prave informacije.

Clintonova, ki sicer ne pravi, da verjame v vesoljce, vendar pozna tematiko, se namreč obljublja, da bo informacije o tem kot predsednica spravila v javnost, poroča STA.

Za NLP naj bi jo navdušil šef njene kampanje John Podesta, sicer stari washingtonski insajder, ki je bil v vrhu administracije Billa Clintona ter Baracka Obame. Obama je leta 2008 vprašanja o NLP gladko zavračal in jih vzel kot šalo, Clintonova pa se sploh ne šali, ko govori, da bo odprla vse vladne kartoteke, ki jih bo lahko, brez razkritja državnih skrivnosti.

Prva kandidatka E.T.

Če vesoljci ne pridejo k nam, bomo mi prišli k njim. | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Clintonovo je o tem  vprašal voditelj zabavne večerne oddaje na ABC Jimmy Kimmel in odgovorila je, da ne ve, kaj točno je res in kaj ni. Vendar pa kroži toliko zgodb, tako da se ji zdi neverjetno, da bi bile le plod domišljije nekoga.

Verniki v NLP so navdušeni in govorijo o Clintonovi kot prvi o "kandidatki E.T.". To bi pomenilo nekaj takšnega kot "zunajzemeljski", izraz pa je zaslovel s filmom o vesoljčku E.T.

.

Komentarjev 13
  • Avatar Leon
    Leon 08:55 14.maj 2016.

    Politika je Marta ,Marta je pa kurba !

  • Žurnalček 15:34 13.maj 2016.

    To lahko govori kot državljan , ko pa postane predsednik jo zavezuje v določenih zadevah zakon , ki ga pa ne sme prekršiti , kajti prišla bi v postopek odstavitve s tem , da izgovorjeno ne bi mogla z ničemer ...prikaži več konkretno podkrepiti. Lahko pa bi začela postopek v senatu za spremembo zakon ain objavo le teh dokumentov. To pa je v 4 letih zelo malo verjetno in je vse skupaj samo predvolilna obljuba .Sigurno bo NY Borza dovolila objavo podatkov !!! A šte zmešan , da se sesuje kapitalizem v 5 minutah !

  • jozicamurn 10:06 12.maj 2016.

    Ta hudič od arogantne in nadute ženske se druži z drugim hudičem in arogantno žensko torej albright-ovo in skupaj so odgovorni za samo sranje po svetu, sedaj bi pa še vesoljce vmešali notri. Clintonova je lezbo izprijenka, ki je v ...prikaži več mladih letih lezbikarila z Yoko Ono (ženo od Lennona), kot večina retardiranih in izprijenih američanov.