Svet
108 ogledov

Črnogorke posnele orgije z Berlusconijem

Silvio Berlusconi z ženskami Reuters
Italijanski predsednik vlade Silvio Berlusconi ne more živeti brez afer. Na dan je prišel še en njegov ljubezenski podvig.

Tuji mediji poročajo, da je imel Silvio Berlusconi orgije tudi s tremi Črnogorkami, a prav tista, ki naj bi jo imel najraje, ga je "izdala" in dogajanje posnela. Tri sestre so v zameno za to, da posnetek obdržijo v tajnosti, zahtevale 750 tisoč evrov.

Tri sestre je vabil na orgije v palačo v Milano. Podgoričanke Katarina, Kristina in Slavica Knežević naj bi mu bile zelo ljube, prav posebej pa mu je bila pri srcu Slavica. Že za to jim je plačal, a Slavica se je znašla in orgije posnela, nato pa skupaj s sestrama zahtevala ter dobila precej visoko vsoto. Zgodba naj bi med znanimi precej hitro zaokrožila. Znano je tudi, da so prav te sestre krajšale noči Guyu Ritchieju, ko ga je zapustila Madonna.

Dekleta so pri približno 15 letih že stopila na manekenske brvi. Najstarejša Slavica je živela v Italiji, kamor je pripeljala tudi mlajši sestri. Sicer imajo še četrto sestro Zorico, ki se je včasih prav tako udeleževala lepotnih tekmovanj. O Zorici ni kaj dosti znanega, Slavica pa naj bi si stanovanje v Milanu plačevala z denarjem, ki ga je zaslužila kot spremljevalka. In prav v vlogi spremljevalke je bila povabljena na eno od zabav, kjer je spoznala Berlusconija. S Katarino naj bi se Berlusconi celo zaročil, poroča Jutranji list. Sicer pa je vlogo treh Črnogork odkrila Maročanka, ki je redno hodila na orgije in tam videla, da so se za Berlusconija preoblačile v policistke, zdravniške sestre in tako dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.