Svet
6 ogledov

Dal življenje za hčer

ameriška policija Shutterstock
V Miamiju je Maurice Harris žrtvoval svoje življenje za 11-letno hčerko, potem ko so vlomilci želeli vstopiti v njeno sobo.

Dva oborožena moška sta vlomila v družinsko hišo v Miamiju in ustrelila njenega lastnika. Ta je po poročanju Fox News pred vlomilcema želel rešiti svojo 11-letno hči. Maurice Harris se je prerival z osumljencema, potem ko sta hotela vstopiti v hčerino sobo. V prerivanju sta ga vlomilca usodno ustrelila.

Oboroženi vlom se je končal tragično

Predstavnica za odnose z javnostmi iz tamkajšnje policije Kenia Reyes je povedala, da vse kaže na to, da sta vlomilca želela oropati hišo. Na policijski postaji so ju označili za "zveri". "Vlomila sta v hišo. Majhna deklica je povsem mirno spala, ko so jo naenkrat zbudili streli. Njen oče jo je želel samo zaščiti," je tragedijo pokomentirala Reyesova.

Za sosede je Harris heroj

Annie Streeter, Harrisova mačeha, je povedala, da sta nepridiprava grozila tudi njeni hčeri. Vanjo naj bi imela namreč namerjeno pištolo.
Sosedje pa Harrisa opisujejo kot heroja. Eden izmed sosedov Terry Jones je na policijski postaji žrtev opisal kot "super očeta". "Upam, da bom imel tudi jaz toliko poguma, če se to kdaj zgodi meni," je dodal Jones.

Komentarjev 2
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 22:15 27.februar 2013.

    Ja pa se preseli v ljubo ZDA ali Jemen ane?

  • Stolp 13:01 14.februar 2013.

    Pri nas bi se vsuli komentarji: kaj ju je pa izzival! Če bi pa preživel bi ga pa še vlomilca tožila za napad in ni rečeno da je ne bi dobila!