Svet
18 ogledov

Deček se je rodil "v zraku"

Emirates Žurnal24 main
Na letu iz Dubaja v Manilo se je po enem letu rodil še en deček. Letalo je zato nepričakovano pristalo na Kalkuti.

"Današnji let EK332 iz Dubaja v Manilo smo preusmerili na Kalkuto, da bi zagotovili zdravstveno oskrbo za potnika. Varnost potnikov in posadke je naša najvišja prioriteta," je danes povedala tiskovna predstavnica letalske družbe Emirates, ki leti v več kot 80 mest v 46 državah sveta.

Razlog je bil precej nenavaden. Filipinko, ki je z možem letela za Manilo, da bi rodila doma, so namreč presenetili prezgodnji porodni popadki in ji spremenili načrte, tako da je rodila "v zraku".

Pred letom že eno rojstvo

Na letu iz Dubaja v Manilo se sicer niso prvič srečali s takim primerom. Pred enim letom je neka ženska prav na tej poti že rodila zdravega dečka.

"Očitno je nekaj na številki EK332, saj se je na njem pretekli teden rodil dojenček," so sporočili iz letalske družbe.

Pri porodu so po pisanju tujih medijev pomagali člani posadke in potniki, med katerimi naj bi bile dve medicinski sestri. Deček se je rodil prezgodaj. Da bi dojenčku in mami zagotovili zdravstveno oskrbo, je letalo naredilo vmesen postanek na Kalkuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.