Svet
13 ogledov

Deček ubil starše in poklical policijo

Policisti so prijeli 12-letnega dečka zaradi utemeljenega suma, da je ubil starš Žurnal24 main
Policisti so prijeli 12-letnega dečka zaradi utemeljenega suma, da je ubil starše ter težko ranil mlajšega brata in sestro. Tragedija se je zgodila v koloradskem mestu Burlington, poroča Denver Post.

50-letni Charles Long in njegova 51-letna žena Marilyn sta bila ob prihodu policistov že mrtva. Po poročanju časnika Denver Post naj bi najstnik ustrelil starša, sestro in brata, dvignil telefon in poklical policijo. Pričakal jih je v preddverju hiše. Komaj devetletni brat Ethan in petletna Sara Brat sta bila zaradi hudih poškodb prepeljana v najbližjo bolnišnico. Po zadnjih podatkih naj bi bila izven življenjske nevarnosti. Incident se je zgodil v torek zvečer na domu družine.

"Primer smo že predali okrožnemu tožilcu, ki bo na podlagi dokazov spisal obtožnico," je zatrdil policijski načelnik Steve Johnson. "Upamo na čim hitrejše okrevanje otrok, sorodnikom, sosedom ter celotni skupnosti Burlingtona pa izražamo iskreno sožalje," je še dodal.


Motiv za krvavo dejanje še ni znan. Po zakonih, ki veljajo v državi Kolorado, se bo dečku sodilo kot polnoletni osebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.