Svet
2195 ogledov

Deček zaradi daril poklical policijo

zivljenje 28.11.13. darila, otrok, bozic, foto: shutter shutter
Policisti so se odločili oditi dečku na dom.

Devetletni deček iz kraja Zetel na severozahodu Nemčije je na božični dan poklical policijo, ker mu Božiček ni prinesel daril, ki jih je zapisal v pismu temu dobremu možu. Policisti so prišli k dečku domov in razrešili družinski spor, ki je nastal.

Deček je bil močno razočaran in jezen, ker pod smrečico ni našel daril, ki si jih je zaželel, zaradi česar je poklical na interventno številko, poroča nemški časnik Nordwest Zeitung.

Ker je bil miren dan, so se policisti odločili, da odidejo k dečku domov. Tam so se pretvarjali, da povsem resno obravnavajo primer. Primerjali so seznam želja in darila ter potrdili, da želje niso bile uresničene.

Uspelo jim je pomiriti tudi družinski spor. Dečka jim je namreč uspelo prepričati, da je Božiček verjetno njegovo pismo zamenjal s pismom nekega drugega otroka.

*Fotografija je simbolična.

Otrok darilo Pazljivo Zdravje Nasvet pediatrov: Pamet v roke, nikar ne kupujte teh daril nakupovanje bančna kartica pos terminal Slovenija Slovenci smo čedalje bolj razsipni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice