Svet
23 ogledov

Dedek pri 29-ih

oče otrok sin Shutterstock
Devetindvajsetletnik se lahko pohvali, da je eden najmlajših dedkov v Veliki Britaniji.

Shem Davies je pri petnajstih letih postal oče. Štirinajst let pozneje se lahko pohvali, da je eden najmlajših dedkov na Otoku. "Zelo ponosen sem na Tio. Odlična mama bo. Sprva nisem bil navdušen, ko sem slišal, da je noseča, a sem se kmalu pomiril," je dejal dedek male Gracie.

Ko je želel obiskati svojo vnukinjo, so medicinske sestre od njega zahtevale osebni dokument, saj mu niso verjele, da je starejši od 16 let, sploh pa ne, da je dedek. Mislile so, da je očka male Gracie.

Mama pri štirinajstih

Štirinajstletna Tia je rodila sedem tednov pred predvidenim rokom, saj ji je bila postavljena diagnoza preeklampsija. Zdravniki so se odločili za nujni carski rez, malo Gracie pa takoj po rojstvu dali v inkubator. Tia je dejala, da ne bo nikoli pozabila kontrasta med sproščeno igro na šolskem igrišču in trenutka, ko se je bala najhujšega za hčerko in zase. Deklica lepo napreduje, tako da bosta kmalu lahko odšli domov.

Najstnica si želi postati frizerka, zato bo stanovala pri svoji mami, saj bo tako lahko dokončala šolo. Na pomoč pa ji bo priskočil tudi oče. Z otrokovim očeto Jordanom je v zvezi 18 mesecev. Jordan pravi, da se zaveda odgovornosti, ki jo prinašajo otroci. "Sem kapetan šolskega ragbi moštva, kar je enako kot imeti 14 otrok," pravi novopečeni očka.

Čeprav je sama rodila pri 14, Tia ne bi bila srečna, če bi se zgodovina ponovila pri njeni hčerki. Če pa bi se to že zgodilo, bi spoštovala hčerkino odločitev. Ob tem se je zahvalila materi, ki jo je rodila pri 15 letih, ker ji je bila velik vzor. Njun odnos pa je opisala kot zelo tesen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.