Svet
8 ogledov

Dedinja in hči končali spor

Liliane Bettencourt je dedinja imperija L'Oreal in najbogatejša ženska v Francij Žurnal24 main
Najbogatejša Francozinja, dedinja L'Oreala Liliane Bettencourt, se je pobotala s hčerjo, s katero sta se lani sprli zaradi denarja.

"Odločitev, ki sva jo sprejeli s Françoise, me navdaja z upanjem, saj je moja želja, da se družina spet združi," je v izjavi dejala Liliane Bettencourt. "Zdaj lahko skupaj zreva v prihodnost."

V znamenje sprave je Françoise Bettencourt Meyers ovrgla tožbo proti fotografu François-Marie Banierju, ki naj bi v obdobju več let od Bettencourtove prejel za okoli milijardo evrov daril in denarja. Ženski sta se namreč sprli prav zaradi 62-letnika.

Kasneje je v medije prišla novica, da naj bi večjo vsoto denarja, šlo naj bi za 150 tisoč evrov, prejel tudi nekdanji francoski minister za delo Eric Woerth, kar bi pomenilo, da je bila Sarkozyjeva kampanja financirana nezakonito. Woerth je vse obtožbe zanikal.

Spor med materjo in hčerjo se je poleti tako zaostril, da je Françoise na sodišču poskušala doseči, da bi njeno mater razglasili za neprištevno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.