Svet
8 ogledov

Dekleta sta mučila z glasno glasbo

Tuscon ugrabitelja Reuters
Okna, vrata in stene sta mati in očim zvočno izolirala, da se zunaj ni slišalo, kaj se dogaja za stenami njihovega doma.

Tri dekleta, stara 12, 13 in 17 let, ki so jih včeraj rešili iz ujetništva v lastnem domu, so bila ves čas nadzorovana. Snemale so jih kamere, ki so bile usmerjene na postelje. Ves čas, 24 ur na dan, so morale poslušati glasno glasbo. V hiši so bili tudi senzorji, ki so zabeležili vsako gibanje. Z brisačami, odejami in deskami pa sta kruta starša poskrbela, da se izven doma ni slišalo, kaj se dogaja.

Lulale tudi v omaro

Če so želela dekleta na stranišče, so morala za to prositi z določenim znakom, ki ga policija ni želela razkriti javnosti. So pa povedali, da se je tudi zgodilo, da niso smela na potrebo. Zato so uporabila vrečke, kozarce, pa tudi omaro. Umivati se niso smela že zadnjih nekaj mesecev, jedla pa so le enkrat na dan. Sadja ni bilo na meniju, je bil pa iz dneva v dan golaž.

Do ugotovite, koliko časa so bila dekleta zaprta in kakšne grozote so morala trpeti, jim bo mogoče pomagal razkriti dnevnik, ki ga je pisalo najstarejše dekle. Kakšna je njegova vsebina, zaenkrat niso hoteli razkriti.

Verjetno nikoli v šoli

Policisti tudi ugotavljajo, kdaj so bila dekleta zadnjikrat v šoli, a so vse okoliške šole zanikale, da bi bile njihove učenke. Mati sicer trdi, da jih je šolala doma, česar pa ni mogla dokazati.

Za dekleta je poskrbela socialna služba, 32-letna mati deklet in njen partner, 34-letni moški, pa sta v policijskem pridržanju. Obtožena sta ugrabitve, čustvenega in telesnega zlorabljanja deklet. Očim je obtožen tudi spolne zlorabe. Sodnik je določil varščino v višini 75.000 in 100.000 dolarjev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.