Svet
19095 ogledov

Deklica tožila o bolečinah, šok na ultrazvoku

Porodnišnica Profimedia
Grozljiva zgodba sega v december 2021, ko so se starši punčke odločili, da jo zaradi bolečin v trebuhu odpeljejo k zdravniku.

Kot poročajo italijanski mediji, je v Busto Arsiziu na dvorišču svoje hiše 27-letnik posilil deklico, ki je zanosila in nato pri 11 letih rodila. Moški, 27-letnik, ki je v zaporu od 22. avgusta, je bil obsojen na 10 let zaporne kazni. Kazen je višja od tiste, ki jo je sprva zahteval državni tožilec. Analiza DNK je potrdila, da je oče dojenčka 27-letni sosed. 

Začelo se je leta 2021

Grozljiva zgodba sega v december 2021, ko so se starši punčke odločili, da jo zaradi bolečin v trebuhu odpeljejo k zdravniku. Šele v tistem trenutku so ugotovili resnico. Kar je pokazal ultrazvok, je osupnilo starše in zdravnike: punčka je bila noseča. Po odkritju so takoj obvestili policijo in deklico zaslišali s sodelovanjem psihologa.

Deklica je strokovnjaku pojasnila, da jo je sosed ob dveh različnih priložnostih, ko se je igrala z drugimi otroki, nagovoril, da je šla z njim na samoten kraj. Tam jo je moški zlorabil. Deklica tedaj še ni povsem razumela, kaj se ji je zgodilo. O grozljivi izkušnji ni govorila niti s starši. Test očetovstva so nato pokazali, da je 27-letnik otrokov oče in posiljevalec.

Otrok, ki je zdaj star štirinajst mesecev, živi pri rejnikih. Sodišče za mladoletnike, ki ga obravnava, ga za zdaj noče izročiti biološki materi, oče ga sploh ne sme videti. Pred nekaj meseci je deklica ponovno vzpostavila stike s starši, s katerimi se ukvarja socialna služba. Tudi oni so bili namreč ocenjeni kot nesposobni za skrb mladoletnika.

Hrvaška policija Tragedija Svet Na počivališču z avtobusom zbil 17-letno dekle sveča plamen Šport Nogometni svet žaluje: poslovila se je legenda

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Naklonsky 10:15 04.oktober 2023.

    Pri nas bi dobil kakšno leto, pogojno…

  • Idioti 09:55 04.oktober 2023.

    Mimogrede , a ste res tako usekani na denar od marketinga , da morate reklamirati koncert četniške kurvetine in obsojene kriminalke , tele ciga... !