Svet
27 ogledov

Dekliščina se je končala tragično

Limuzina Facebook
Štiri družice umrle, nevesta ranjena in v bolnišnici.

Na Long Islandu v ameriški zvezni državi New York se je dekliščina končala tragično. Štiri ženske so izgubile življenje, ko je limuzina, s katero so se peljale, na Long Islandu doživela prometno nesrečo. Med mrtvimi so družice, nevesta je ranjena in v bolnišnici. 

Nesreča se je zgodila, ko so družice z limuzino skušale zaviti, vanje pa je nato trčil poltovornjak, ki se je vračal z bližnjega vinograda. Limuzina je popolnoma izmaličena, tri osebe so umrle na kraju nesreče, četrta v bolnici. Štiri ženske, med njimi nevesta, so ranjene. Voznika poltovornjaka, ki naj bi vozil pod vplivom alkohola, so aretirali. 

Komentarjev 7
  • Ronald Reagan 10:15 20.julij 2015.

    Ko zmanjka mrtvih v sloveniji pridejo prav tudi amerikanci...Samo da se piše in objavlja.Res ste samo foteljaški pisune.Ajde malo na teren...v realnot. Delajte nekaj. Raziskujte, rovarite, odkrivajte...To je vaše poslanstvo, ne pa kopipejstanje z neta...bruh...

  • Thomy 09:56 20.julij 2015.

    Komentar je neolikan in neokusen... Ampak sporočilo - izraženo na način, ki oznanja nivo (ne)kulture tega primitivca - je pa smotrno. Ali res potrebujemo take objektivno manj pomembne novice, ki so le vaba za pridobivanje obiskovalcev? Kaj v Žurnalu iščemo ...prikaži več novice ali trače in kroniko s sveta, na kateri se lahko naslajamo? Odgovor je žal očiten.

  • Janez_53 23:52 19.julij 2015.

    Tudi nas ne zanima, kaj tebe boli! Glavno, da si pokazal, da si zaplankani nekulturnež.