Svet
9 ogledov

Del mednarodne mreže s prostitucijo tudi policisti

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Hrvaška in španska policija sta v skupni akciji aretirali skupino kriminalcev, ki so novačili dekleta za delo natakaric v Španiji in na Irskem, nato pa so jih prisilili v ulično prostitucijo v Lloret de Maru. Ta je priljubljena destinacija tudi naših maturantov.

V mednarodni akciji sta španska in hrvaška policija razbili mrežo mednarodne prostitucije, aretirali so deset ljudi. V Španiji so aretirali tri zvodnike, na Hrvaškem pa sta bila med aretiranimi tudi prometni policist in referent v medžimurski policijski postaji, ki naj bi kriminalcem izdajala službene podatke.

Zvodniki so novačili dekleta iz Medžimurja, Koprivnice in Zagreba, delale pa so v priljubljenem španskem letovišču Lloret de Mar, ki je med drugim tudi priljubljena destinacija naših maturantov. Prostituirati so se morale v avtomobilih klientov, stranke pa so za storitve odštele od 20 do 100 evrov. 70 odstotkov celotnega zneska so si prilastili zvodniki, še poroča 24sata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.