Svet
55 ogledov

Delavce bo za nagrado peljal na Karibe

Mustique, Karibi, Kate Middleton Youtube
Delavci ameriškega proizvajalca omaric Bertch Cabinets potujejo na toplo. Vseh 800 bo lastnik podjetja brezplačno odpeljal na počitnice.

Hladen januar v ameriški zvezni državo Iowi, kjer je sedež podjetja Bertch Cabinets, bo 800 delavcev zamenjalo za toplo karibsko sonce. Njihovo potovanje bo plačalo podjetje, ki je svojo gesto najavilo na svojem Facebook profilu.

"Odpotujemo 8. januarja," je najavil predsednik uprave podjetja Gary Bertch. "Najprej bomo s štirimi čarterskimi leti odpotovali v Miami, kjer bomo prespali v hotelu s petimi zvezdicami. Nato bomo 9. januarja odrinili na križarjenje."

Bertch je svojim zaposlenim povedal, da je križarjenje nagrada za realizirane poslovne cilje. Že pred letom dni jim je obljubil nagradno potovanje, če bodo dosegli zadane cilje. "Delavce smo skušali na ta način motivirati, očitno nam je uspelo," je predsednik uprave komentiral za lokalne medije. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • jozicamurn 22:34 28.december 2016.

    Pri naših šefih bi prej dobili takšen vic o škrtuhih:"No otroci, danes vas peljemo na ogled v pekarno, kjer boste videli kako delajo krofe, če pa boste zelo pridni si bomo lahko to ogledali celo 2x in uživali v ...prikaži več prijetnem vonju, ki ga oddajajo."