Svet
7148 ogledov

Delavec padel v solno kislino

24sata
V nekem trenutku je izgubil ravnotežje in padel v bazen z nevarno tekočino.

Kot poroča hrvaški portal 24sata, se je delavec podjetja Kotlar iz Džurdževca danes okoli osme ure hudo poškodoval pri delu. Osemintridesetletni T. E. je padel v bazen s solno kislino. Policija je potrdila, da je bil takoj prepeljan v Splošno bolnišnico Koprivnica.

Delavec je hitel na dvigalo pripreti ogrado, ki jo je bilo treba očititi v bazenu s solno kislino. V nekem trenutku je izgubil ravnotežje in padel v bazen z nevarno tekočino.

Ivan Radman, vodja proizvodnje, je za 24sata potrdil, da je prišlo do nesreče pri delu in da še vedno preverjajo vse okoliščine. Dejal je, da ne ve v kakšnem stanju je poškodovani delavec, ker da iz bolnišnice niso mogli dobiti nobenih informacij.

Poškodovani delavec je doma iz Šandrovca pri Bjelovaru, ima ženo in dva majhna otroka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
 • kapibara 08:32 26.oktober 2018.

  Kot jest poznam solno, ŽAL, mu ne bo- ni lepo..

 • Avatar Annistasi
  Annistasi 00:56 26.oktober 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

 • micheal64 21:06 25.oktober 2018.

  Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................

Sorodne novice