Svet
33 ogledov

Denar skril v pečico, žena pa je spekla piščanca

Avstralski dolar Shutterstock
Avstralec je mislil, da je našel idealno mesto za skrivanje denarja, a se je zmotil. Denar je končal na enak način kot njegov piščanec. V pečici.

Z denarjem, ki ga skril, je želel odplačati kredit in poplačati hipoteko. In po vsej verjetnosti bi mu tudi uspelo, če njegova žena za kosilo ne bi pripravila pečenega piščanca. "Nikoli ne uporablja te pečice. To je vse, kar sem imel. S tem denarjem bi poplačal hipoteko," je dejal nesrečni moški.

Denar je bil preveč poškodovan

Po nesreči je poskušal denar položiti v banko, a so ga zavrnili. Avstralska državna banka namreč jamči povračilo tistega depozita, ki ga že prej odobrijo lokalne banke. Nesrečnega Avstralca pa so na njegovi lokalni bančni poslovalnici zavrnili, ker so bili bankovci preveč poškodovani, piše NBC.

Komentarjev 2
  • kapibara 05:34 31.julij 2012.

    Zelo zelo podobna zgodba se nahaj že v arhivu-torej je ta stara.Z zamenjavo bankovcev,je pa vsaj pri nas tako,da ko ga sesaviš mora biti 60% celote..menjajo brez problema,našel scefrano denarnico z bankovci,mi jih je na BS lepo zlepila ...prikaži več in kjer je bilo 60% ni bilo problema.. :-)

  • Roberto 23:15 30.julij 2012.

    Saj so videli, da je imel denar. Pač je bil zažgan! Sh.t happens. Lahko bi mu ga priznali in ga potem uničili. Bi že novega naprintali, ne pa uničili človeka! Denar sveta vladar!