Svet
3 ogledov

Desetletja zaprta v hlevu

Dolga desetletja so bile živali edina Zohrina družba. Žurnal24 main
Alžirska policija je odkrila žensko, ki je bila 30 let zaprta v hlevu skupaj z ovcami in kozami.

Policija je danes aretirala očeta in brata 48-letne Alžirke, saj sta osumljena, da sta hči oziroma sestro več kot 30 let prisilno zadrževala v hlevu. Policija je prejela namig in se odpravila na kmetijo, kjer je žensko res našla privezano v hlevu, kjer je dolga tri desetletja preživela v družbi ovc in koz.

Osumljena moška sta Alžirko v hlev zaprla, ko je bila stara 18 let, za to pa sta se odločila, da bi se izognila škandalu in sramoti. Tedaj 18-letna S. Zohra je namreč domačim sporočila, da je zanosila.

30 let kasneje je policija v alžirskem mestu Adrar le prejela prijavo, v kateri je anonimnež sporočil, da se na eni od kmetij dogaja nekaj nenavadnega. Možje postave so kmetijo takoj obiskali in med živino našli privezano 48-letnico, ki ni več mogla govoriti, poleg tega pa je bila povsem zmedena.

Priče so ob tem še povedale, da Alžirkini lasje ter nohti na nogah in rokah že več let niso bili pristriženi, zaradi česar je bila ženska povsem neprepoznavna. Pristojne službe so jo takoj prepeljale na zdravljenje v bolnišnico. Njenega očeta in brata je policija že obtožila odvzema prostosti in mučenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.