Svet
11 ogledov

Devetkrat jo je zabodel v vrat

Žurnal24 main
Veliko Britanijo je pretresla vest, da je 18-letnik z nožem devetkrat zabodel 14-letnico, svoje bivše dekle.

Mladenič naj bi pred šolo v britanskem Stourbridgeu prišel do bivšega dekleta in jo devetkrat zabodel v vrat. Dekle je padlo na tla, mladenič pa je poskušal pobegniti. Profesorji so stekli za njim, ga ujeli in ga do prihoda policije pridržali.

"Ljudje so tekli proti meni in mi govorili, da je bila učenka napadena. Fant je ležal na tleh, na njem pa je sedel profesor. Nikoli se nisem pogovarjal s Chloe. Na videz sem jo poznal, tako da ne vem, zakaj jo je fant napadel," je po napadu dejal 13-letni šolar.

Eden od učencev pravi, da je napadalec pobesnel, ker mu Chloe ni odgovarjala na SMS-sporočila. Najprej naj bi jo napadel s pestmi, nato pa zabodel.

Hudo ranjeno Chloe so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico. Njeno stanje naj bi bilo stabilno, prestati pa bo morala vsaj eno operacijo. Poškodovan je tudi njen napadalec, ki se je porezal po roki.

Po napadu so pouk prekinili in učence poslali domov.

Pogumni posamezniki
Policija je pohvalila učence, učitelje in starše, ki so Chloe takoj priskočili na pomoč. "Pokazali so izjemen pogum pri posredovanju in pridržanju osumljenca. Preprečili so veliko hujše poškodbe deklice," je dejal višji policijski inšpektor Stuart Johnson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.