Svet
16 ogledov

"Dieta" ameriškega predsednika

1/13
Žurnal24 main
Michelle Obama je pred kratkim dejala, da se njena družina prehranjuje predvsem z organsko pridelano hrano, vendar se ameriški predsednik kljub temu ne more upreti hitri prehrani.

Ameriški predsednik je včeraj v Beli hiši sprejel ruskega kolega Dmitrija Medvedjeva, sta se po pogovorih o številnih dvostranskih in mednarodnih vprašanjih odpravila na hamburger v restavracijo Ray's Hell Burger. Obama in Medvedjev sta naročila vsak svoj hamburger s sirom, ocvrt krompirček pa sta si razdelila. Medvedjev je dejal, da „hrana sicer ni najbolj zdrava, je pa zato toliko bolj okusna“.

Prva dama ZDA Michelle Obama je sicer pred kratkim dejala, da skrbi za to, da se njena družina prehranjuje zdravo, očitno pa se njen mož požvižga na rukolo.

Barack Obama si je namreč velikokrat pred ameriškimi kamerami privoščil hitro hrano, njegovi zdravniki pa so ugotovili, da je „predsednik sicer zdrav, vendar ima povišan holesterol.“ Obama se zaradi svojih grehov redno ukvarja s košarko, fitnesom in tekom.

Ameriški predsednik je priznal tudi, da še vedno občasno kadi, vendar pa si prizadeva, da bi nehal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.