Svet
8560 ogledov

Dijak na maturantski zabavi s pestjo udaril profesorja v obraz

Hrvaško reševalno vozilo Foto: Ivica Galović/Pixsell
Policija incident, ki se je zgodil na maturantski zabavi, še preiskuje.

Hrvaški mediji so objavili videoposnetek z maturantske zabave srednje šole v Koprivnici, iz katerega je razvidno, da je dijak s pestjo udaril svojega profesorja. 

Da je do incidenta res prišlo, je potrdil tudi tiskovni predstavnik PU Koprivnica-Križevci in pojasnil, da policijska preiskava dogodka, v katerem je bila poškodovana ena oseba, še poteka.

Incident se je zgodil v sredo okoli treh ponoči, ko je bila na kraj dogodka napotena nujna medicinska pomoč. Spletni portal ePodravina poroča, da je eden od profesorjev dobil udarec v glavo, ki mu ga je zadal eden od njegovih učencev. 

Profesor naj bi na zabavi preveč popil in že pred tem zaradi alkoholiziranega stanja večkrat padel na tla. Razjezilo ga je, ko je videl, da ga dijaki snemajo, zato je enega od njih porinil, slednji pa mu je vrnil s pestjo. 

50-letni profesor na zdravljenju v bolnišnici

Po pisanju spletnega portala 24sata, ki se sklicuje na neuradne podatke, 50-letni profesor ostaja na zdravljenju v bolnišnici. 

V Splošni bolnišnici Koprivnica zaradi zakona o zaščiti pacientov ne dajejo nobenih informacij.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Antonija 07:34 09.junij 2018.

    Zanimivo. Nasi se imajo sedaj za ucit....matura

  • Ebony_Curr 17:48 08.junij 2018.

    Google zdaj plačuje € 794 na € 982 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom to lahko naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 33500 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje lahko to naredijo enostavnoo in 600-dnevno na dan in lahko zaslužijo višje s časom ... Tako sem začel ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • moder 16:52 08.junij 2018.

    Ko sem jaz bil priča vinjenemu profesorju praktičnega pouka na lesarski šoli, sem opustil praktični pouk, do menjave profesorja ob triletju. Nekako si nisem predstavljal, kako me bo profesor vinjen učil dela na mizarskih strojih, kjer ti ob vsakem trenutku ...prikaži več preti izguba prsta,... Alkohol in prenašanje znanja nikakor nebi smela it skupaj....