Svet
9 ogledov

Diplomirala pri 94 letih

94-letna Hazel si bo po diplomi poiskala službo. Žurnal24 main
Nikoli ni prepozno za diplomo. Živ dokaz za to je Hazel Soares, ki je pri zavidljivih 94 letih diplomirala iz umetnostne zgodovine.

94-letna Hazel iz San Leandra, ki se je rodila davnega leta 1915, je diplomirala na univerzi Mills College in s tem uresničila svojo življenjsko željo, da bi imela univerzitetno izobrazbo. Na fakulteto se je vpisala leta 2007 in jo končala z odliko.

"Dolgo je trajalo, da sem se vpisala na fakulteto, saj sem bila v svojem življenju zelo zaposlena. Končno sem dosegla svoj cilj in počutim se odlično. Ljudem polagam na srce, naj ne zapustijo svoje izobrazbe. Tisti, ki so to storili, bi se morali vrniti nazaj. Le tako bodo spoznali, da je učenje lahko zelo zabavno," je novinarjem povedala Hazel, ki ji je na podelitvi družbo delalo šest otrok in 40 vnukov ter pravnukov.

"Zelo smo presenečeni in ponosni. Iz njenega primera se lahko naučimo, da nikoli nismo prestari," je dejala njena najmlajša hči Regina Hungerford. Hazel po diplomi nima namena počivati. Upa, da bo dobila službo v muzeju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.