Svet
150 ogledov

Do smrti mučili preprodajalca drog in to posneli

Bičanje preprodajalca Youtube
Proruski separatisti na jugu Ukrajine so obračunali z lokalnim preprodajalcem droge. Svoje dejanje so očitno po vzoru džihadistov posneli in objavili na spletu.

Posnetek z izredno vznemirjujočo vsebino prikazuje moškega, ki prosi za življenje, medtem ko ga zamaskirani moški biča. Kot navaja Daily Mail, bičanega na koncu tudi ubijejo; posnetek tega ne prikaže. Krvnik naj bi bil po pisanju omenjenega portala poznan pod imenom Olkhon, v Ukrajino je pripotoval iz Novosibirska, da bi se pridružil separatistom v regiji Donjeck.

Na posnetku reče: "J*** snemanje se je začelo. To je kazen za preprodajalca." Moški, ki ga na posnetku bičajo, prosi, naj prenehajo in obljubi, da bo povedal vse, kar želijo, da bo poklical tudi drugega preprodajalca, da bi prinesel drogo, če jo želijo. Vprašajo ga, če sam uporablja drogo, na kar v joku odgovori, da ne.

Zatem ga bičajo naprej, poudarijo pa še, da njim niso potrebna sodišča. "Izvršitev kazni, to potrebujemo!" Moški še enkrat reče, da jim je povedal vse, kar ve in jih prosi, da ga pustijo živeti. Očitno njegove prošnje niso bile uslišane. "Narkomani in preprodajalci, kar pridite! Mi vas bomo ozdravili," se še slliši na posnetku.

Komentarjev 14
  • mph 12:50 17.februar 2016.

    Je TRAJNA rešitev. Vsaj ujeti posiljevalec otrok, preprodajalec trdih drog, morilec, .... ne bi NIKOLI več imel prilike naredit isto. To pa se sedaj precej redno dogaja, da umirajo ljudje zaradi tega, ker sistem skrbi bolj za pravice kriminalcev kot ...prikaži več nedolžnih ljudi.Edina stvar, ki me bremza je možnost, da je nekdo nedolžen ali, da mu je bilo podtaknjeno, kar pa je tudi preogromno takih primerov v zgodovini. Ampak za primere, ki jih je možno posem nesporno in objektivno dokazat, pa edina prava kazen. Zaslužena.

  • maresem 10:59 17.februar 2016.

    Je pa dober opomin.

  • Pepe007 10:31 17.februar 2016.

    Smrtna kazen ni nikoli rešitev.