Svet
23712 ogledov

Dodaten krožnik za 20-mesečnega otroka mastno zaračunali

družina kosilo restavracija
Ogorčena mama želi tudi druge starše opozoriti.

Družinsko kosilo v gostilni, ki se ponaša z nazivom otrokom prijazna, se je za družino Mirande Berrisford iz Velike Britanije končalo z grenkim priokusom. Miranda je naročila kosilo in prosila za dodatno posodico za svojega 20-mesečnega sina. Sledilo je presenečenje. 

Zaposleni so ji za posodico zaračunali dodatnih 2,50 evra. "Vedno gremo nekam, kjer so otrokom prijazna. Izbrana gostilna je znana po obrokih za otroke in dobrih igralih. Obiskali smo jih že 10 ali 15 -krat in še nismo imeli težav. Prosila sem za dodatno posodico, da bi sinu s svojega krožnika dala nekaj zelenjave." Berrisfordova je dejala, da znesek ni visok, a da je dogodek izpostavila, ker gre za načelo, piše Daily Mail. 

Lastniki gostilne so se za dogodek že opravičili in se z Berrisfordovo pogovorili. "Sprejela je naše opravičilo. Povabili smo jo, da se z družino oglasi pri nas na naš račun," so sporočili. Zatrdili so, da si bodo še naprej prizadevali, da bo njihov lokal družinam prijazen. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • alojzr 14:01 15.oktober 2017.

    Kmalu članki z naslovom: "Šli v gostilno. Na koncu morali celo plačati. Škandal!"

  • djdj 11:36 15.oktober 2017.

    Posoda se ne pomije zastonj.

  • jezero 07:54 15.oktober 2017.

    Na začetku sem mislil, da se je to zgodilo v Slovenj Gradcu; pa se take svinjarije dogajajo tudi v Angliji. Pohlep postaja nevzdržen. Povsem razumemo skoraj živčni zlom matere otroka. Na Evropsko sodišče naj gre. K upokojenemu sodniku Zupančiču. Da ...prikaži več bo dokončno dobila lekcijo.