Svet
18 ogledov

Dojenček vleče iz bonga

Slika dojenčka z vodno pipo. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Ameriška socialna služba je sprožila preiskavo zoper 19-letno mater, ki je na družabni spletni strani objavila fotografijo, na kateri njen dojenček vleče iz bonga.
Bong ali vodna pipa je namenjena kajenju tobaka, marihuane in podobnih substanc.

Mati iz floridskega mesteca Keystone Heights se zagovarja, da se je z objavo fotografije le pošalila, obenem pa jo je želela pokazati le eni izmed svojih prijateljic. Na njeno nesrečo je za dojenčka z bongom v trenutku izvedel cel svet, poleg tega pa je fotografija pri marsikateri materi izzvala bes in gnus.

"Če dobro pogledate sliko, boste videli, da v bongu ni nikakršnega dima. Naredila sem sliko, da bi jo pokazala prijateljici. Nikoli, res nikoli ne bi dovolila, da bi se moj otrok zadel," je zatrdila najstnica.

Mati lahko izgubi otroka
Spletni portal RadarOnline piše, da je eden izmed zaskrbljenih meščanov policiji javil, da se je na spletu pojavila izredno sporna fotografija. Odzvala se je tudi socialna služba, ki je zatrdila, da bosta morala mati in dojenček opraviti test za prepovedane droge.

Če se izkaže, da ima 11-mesečnik v krvi prepovedano substanco ali če je bil v bližini skupine, ki je kadila marihuano, bi bila mati podvržena resnim obtožbam. Po zakonu ameriške zvezne države Florida bi ji lahko celo odvzeli otroka.

Bong ali vodna pipa je namenjena kajenju tobaka, marihuane in podobnih substanc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.