Svet
55 ogledov

Donald Trump se brani

Megyn Kelly Profimedias
Donald Trump razočaran nad novinarko.

Republikanski predsedniški kandidat Donald Trump bi moral nocoj nastopiti na konferenci konservativcev RedState v Atlanti, a so mu organizatorji odrekli gostoljubje, in sicer zaradi izjav, s katerimi je po soočenju republikanskih kandidatov izrazil svoje nezadovoljstvo z novinarko televizije Fox Megyn Kelly, ki mu je zastavila ostro vprašanje glede njegovega odnosa do žensk.

"Ženskam, ki vam niso všeč, ste rekli, da so debele prasice, psice in ostudne živali. Je to temperament človeka, ki ga želimo izvoliti za predsednika?" je vprašala. Trump je izzval nekaj smeha v dvorani, ko je odvrnil, da je to dejal le filmski igralki in televizijski voditeljici Rosie O'Donnell, vendar pa je Kellyjeva vztrajala, da to ni res in dodala, da je tekmovalki v svoji oddaji Slavni vajenec zabrusil, da bi jo rad videl na kolenih. Slednja je to sicer zanikala.

V intervjuju za CNN pa je Trump udaril po novinarki, ki se je po njegovem mnenju obnašala neprofesionalno. "Lahko si videl, kako ji iz oči teče kri,“ je dejal in še pripomnil, da je kri iz nje kapljala tudi iz drugih odprtin.

Erick Erickson, ki vodi spletno stran RedState, je razložil, da na odru ne želijo videti "nekoga, ki od ženske dobi sovražno vprašanje, njegov prvi odziv na to pa je, da namigne, da gre za hormonsko" reakcijo.

Trump pravi, da ni namigoval, da ima novinarka menstruacijo, ampak da ji je kri kapljala tudi iz nosu.

Komentarjev 5
  • h3o 09:40 09.avgust 2015.

    ženska si stvari popolnoma izmišljuje in sodi nazaj v kuhinjo

  • maresem 21:21 08.avgust 2015.

    Teslo zarukano iz srednjega veka.

  • patriarh 20:55 08.avgust 2015.

    Kaj so zdel ženske krive, če si ti homoseksualec??