Svet
43 ogledov

"Donirajte svoj denar, po 21. 12. ga ne boste potrebovali"

Konec sveta PrtScr worldendsnow.com
Na spletu se je pojavila stran Worldendsnow.com, na kateri ustanovitelj prosi vse, naj donirajo svoj denar, saj ga po 21. decembru ne bodo več potrebovali.

Svet, kot ga poznamo, naj bi se končal in izginil v petek, 21. decembra. Tisti najbolj vraževerni so se na konec dobro pripravili. Nakupili so hrano, če bi slučajno preživeli, vzeli so si dopust in se odpravili na pot, v kraje, v katerih bodo varni. Spet drugi pa so konec sveta izkoristili za poslovne priložnosti ali bolje rečeno prevarantske priložnosti.

"Donirajte, konec sveta bo!"

Na spletu se je pojavila celo stran Worldendsnow.com, na kateri ustanovitelj prosi vse verujoče, naj mu nakažejo denar, saj ga tako ali tako od 21. decembra ne bodo več potrebovali. Poziva jih z različnimi nagovori: "Uživajte zadnje dni življenja. Znebite se bremena. Oddajte svoj denar, donirajte."

Zbrali že skoraj 30 tisoč dolarjev

Svoj denar je doniralo že nekaj manj kot 2.700 ljudi. "Poslovnežu" se je nabralo že nekaj manj kot 30 tisoč dolarjev. Po pisanju nekaterih medijev naj bi šlo za moškega iz Arizone. Spletna stran pa se je zagnala 16. decembra.

Komentarjev 8
  • mia 09:19 19.december 2012.

    tut men

  • Geronimo Alive 13:34 18.december 2012.

    Stran gostuje na cluster5.slohosting.com, tudi v htmlju se najdejo slovenske besede, tako da misli, da bo kar držalo, da je tole delo Slovenca. Če pa counter dejansko prikazuje nakazila, je pa druga stvar.

  • feferon 12:59 18.december 2012.

    Seveda so si to najbrž izmislili v ZDA! Na ta dan se jih bo tako ali tako pobilo med seboj mali milijon!