Svet
14241 ogledov

Dostavil torto za rojstni dan in povozil dveletno sestrico slavljenke

Hrvaška policija Žurnal24 main
Kombi povozil dveletno deklico, ki je umrla na poti v bolnišnico. Do nesreče je prišlo v Liki pri kraju Jelvica.

Iz Ličko-senjske policijske uprave so sporočili, da je umrla dveletna deklica. Uradno je za zdaj znano le, da je bil v nesrečo vpleteno kombinirano vozilo.

Po poročanju portala GS press se je deklica iztrgala iz rok staršev in stekla naravnost pod koleda kombija ogulinskih registrskih oznak v trenutku, ko je 30-letni voznik speljal. Deklica je bila težko poškodovana in je umrla na poti do bolnišnice.

Po neuradnih informacijah je kombi pekarne iz Ogulina zjutraj dostavil rojstnodnevno torto družine. Ko je po izvedeni dostavi speljal z dvorišča hiše, je pri tem povozil nesrečno deklico. 24sata poroča, da je kombi okrog desetih dopoldne dostavil torto za praznovanje osmega rojstnega dne njene starejše sestre.

"Danes bi moralo biti tukaj praznovanje, zgodila pa se je tragedija. Vsi smo v šoku. Ne morete si predstavljati, kako se počutimo," je za 24sata dejal moški, ki je blizu družine. Pretreseni sosed je dejal, da bi morala na praznovanje priti vsa družina in da je to, kar se je zgodilo, prevelika tragedija. 

Osemletna sestrica pokojne in njen štiriletni brat menda še nista sezanjena s tem, kar se je zgodilo, saj sta starša odšla z najmlajšo v bolnišnico. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.