Svet
31606 ogledov

Hčerka umrle v solzah povedala, kaj si zasluži mlad policist, ki je trčil vanjo

Nesreča v Poreču 24sata
Hčerka v nesreči preminule peške, ki jo je s službenim vozilom usodno poškodoval policist, v šoku komentira dogodek.

V Poreču je na božični večer prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je mladi policist s službenim avtomobilom trčil v peško, ki je zaradi posledic poškodb umrla. Dogodek odmeva na Hrvaškem.

Portali navajajo, da je 72-letna nesrečna ženska vsakodnevno obšla mesto, na katerem je prišlo do nesreče. V bližnjem lokalu je kupovala cigarete in igrala Bingo, ljudje vedo povedati, da je cesto vedno zgledno prekala na prehodu za pešce. Tudi fotografije po nesreči dokazujejo, da je do trka prišlo na zebri ali tik ob njej.

Njena hčerka je za Novo TV povedala, da v času nesreče ni bila z mamo in da zato nikoli ne bo vedela natanko kaj se je zgodilo. Dodala pa je, da nje njena mama vedno cesto prečkala na prehodu za pešce. "Mislim, da je fantu dovolj velika kazen že to, da je preživel, moja mama pa ne," je v solzah dodala.

Nadzorna kamera Policist zbil peško Svet Vse je ujela nadzorna kamera: "Slišal sem udarec, letela je po zraku"

Nesreča v Poreču | Avtor: 24sata 24sata

Eden izmed očividcev nesreče je za hrvaške portale povedal, da je bil trk s peško silovit, da je žensko dobesedno vrglo preko vozila in da je policist vozil hitreje, kot se običajno vozi na tistem odseku.

Zaradi ugotavljanja vseh okoliščin nesreče je pristojni tožilec naročil dodatne preiskave, je potrdila istrska policija. Z njimi naj bi ugotovili, ali je mladi policist v peško trčil na prehodu za pešce ali izven njega. Ugotovitev te okoliščine lahko bistveno spremeni kvalifikacijo kaznivega dejanja oziroma odgovornost policista.

Kot so že včeraj povedali očividci nesreče, je policist po nesreči izstopil iz vozila in v šoku ponavljal: "Nisem je videl, nisem je videl."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • tiocennavs 04:53 27.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • noeduki 01:52 27.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Frensiolla
    Frensiolla 00:28 27.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com