Svet
24 ogledov

Dragi prijatelj, Hitler ...

Adolf Hitler. Žurnal24 main
... Tak bo naslov filma, ki ga bodo Indijci začeli snemati še to leto. Posvetili se bodo izključno zadnjim trenutkom življenja tega nacističnega diktatorja.

Dragi prijatelj, Hitler je aluzija na pismi, ki jih je nacističnemu diktatorju poslal Indijec Mahatma Gandhi. Film bo prikazal zadnje dni Hitlerjevega življenja v berlinskem bunkerju. Producent Anil Šarma zagotavlja, da bo film "analitičen opis Hitlerjeve ideologije".

Kot je še pojasnil, bodo prikazali Hitlerjeve "strahove, negotovost in pritiske, ki jih je trpel v času sprejemanja težkih odločitev".

Največ pozornosti bodo namenili osebnosti Adolfa Hitlerja in njegovemu odnosu z najdražjo pred padcem režima. Hitlerja bo igral veteran Anupam Ker, ki je v nekem drugem filmu že igral Gandhija, vlogo Eve Braun pa bo odigrala bivša mis Indije Neha Duopija.

Dragi prijatelj, Hitler bo imel proračun med dvema in tremi milijoni dolarjev, snemati pa ga bodo začeli avgusta. Posnet bo v studiu in gozdovih v gorskem svetu Indije. Ni še znano, kdaj bo prišel v kinematografe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.