Svet
3147 ogledov

Drama na letališču: Moški želel ugrabiti letalo, časa za pogajanje ni bilo

1/3
epa

Moški je danes poskušal ugrabiti letalo družbe Biman Bangladesh, ki je bilo na poti iz bangladeške Dake v Dubaj, so potrdili pri bangladeški agenciji za civilno letalstvo. Vseh 150 potnikov na krovu je na varnem. Moškega so varnostne sile ustrelile in aretirale, kasneje pa je podlegel ranam.

Letalo je bilo na poti iz Dake v Dubaj, a je pristalo v bangladeškem mestu Chittagong. Tam so z letala evakuirali vse potnike. Pristojni sicer niso želeli pojasniti, kako se je zgodil poskus ugrabitve letala, prav tako ni jasno, v kakšnem zdravstvenem stanju je posadka letala.

Vodja agencije za civilno letalstvo Nayeem Hasan je sicer dejal, da motivi domnevnega ugrabitelja niso znani in da domnevajo, da je nor. Med drugim je moški trdil, da ima pri sebi orožje.

Bangladeška policija je kmalu po pristanku aretirala 25-letnega moškega, ki je bil v incidentu ustreljen, kasneje pa je podlegel ranam. Kot so pojasnili, niso imeli časa za pogajanje, saj je bil nasilen, zato so hitro reagirali in ga ustrelili.

Komentarjev 1
  • Avatar Canbenitta
    Canbenitta 00:35 25.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top