Svet
36 ogledov

Drugi dan iskanja Ivane Fogadić, ki je izginila s 5-letnim sinom

Ivana Fogadić Facebook
Na Hrvaškem drugi dan iskanja Ivane Fogadić, ki je izginila s svojim 5-letnim sinom.

Kot pišejo hrvaški portali, tamkajšnja policija danes nadaljuje z iskanjem mlade Ivane Fogadić, ki je neznano kam izginila včerajšnjo noč, pred tem pa na Facebook profilu pod nazivom "Ivana Blackdiamond" objavila poslovilno pismo, v katerem je med drugim napisala, da se bo njen sin poslej igral na oblakih.

Včeraj so policisti na območju Čakovca pregledali obalo reke Drave, danes med drugim pregledujejo tudi akumulacijsko jezero hidroelektrarne Orehovica. Policistom pri iskanju mame in sina pomaga tudi mož izginule žene, ki naj bi bil - kot se da razbrati iz njenega poslovilnega pisma - tudi povod za njen beg z otrokom. Medijem je sicer povedal, da res ne ve, kaj bi bil razlog za takšno postopanje njegove žene. "Ne vem, zakaj je odšla. Do te noči je bilo vse normalno. Prav ničesar ni kazalo, da bi Ivana lahko storila kaj takšnega," je povedal za emeđimurje.

Pri iskanju mame z otrokom pomaga malodane celo Međimurje, pišejo hrvaški mediji.

Ivana Fogadić | Avtor: Facebook Facebook

"Ne jezite se, ne jokajte ..."

Spomnimo; 29-letna ženska je z otrokom izginila brez sledu, napisala je le poslovilno pismo na Facebooku. “Želela bi se opravičiti svojim staršem; za vsako neprespano noč, ki sem jo povzročila, za vsak strah, ki se je pojavil … Ne jezite se, ker sem storila, kar sem in ne jokajte,” je 29-letna Ivana Fogadić med drugim napisala na svojem Facebook profilu.

Prosim, da mi vsi odpustite in ne žalujete za menoj, ni nobene potrebe. V življenju sem opravila, kar sem želela in kar so mi omogočale okoliščine. Čas je, da grem na lepše. Moja edina SREČA tega ni zaslužila, pa vendar gre z menoj, do tiste točke, kjer se nama bodo ceste razšle. Tudi njemu bo tam lepše. Vedite, da boste imeli čudovitega malega angela rjavih oči, ki se bo igral med oblaki, vas opazoval in se smejal na ves glas,” piše v sporočilu.

Policija je na nogah, bližnji izginule ženske se bojijo, da bo storila samomor, pred tem pa ubila še svojega otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.