Svet
8 ogledov

Družina že tretjič zadela na loteriji

loterija Shutterstock
Neka norveška družina je v šestih letih že trikrat zadela glavni dobitek na državni loteriji. Skupno so z loterijo zaslužili približno tri milijone evrov.

Pretekli teden je 19-letni Tord postal že tretji član družine Oksnes, ki je na državni loteriji zadel glavni dobitek. Pred njim je to uspelo njegovi sestri Hege Jeanette in očetu Leifu. Številke so jim enkrat prinesle srečo, ko je bila Hege noseča, in dvakrat, ko je bila ravno v porodni sobi. Tord je z loterijo zaslužil 1,6 milijona evrov, njegova sestra milijon, oče pa pol milijona evrov.

Hege Jeanette je za AFP news povedala, da jo trije bratje, ki še niso zadeli na loteriji, že priganjajo, da mora roditi še vsaj deset otrok. "Imeti otroke je vedno lepo, a to se ne zgodi na ukaz," se je pošalila.

Pristojni pri norveški loteriji so dejali, da so že videli primere, ko je nekdo dvakrat zadel glavni dobitek, a še nikoli se ni zgodilo, da bi to uspelo trem članom iste družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.