Svet
16 ogledov

Družini Tijaninega morilca grozijo s smrtjo

Morilec Đurić Facebook
Zaradi grozljivega zločina, ki ga je zagrešil Dragan Đurić, v strahu živi tudi njegova družina.

Družina mesarja iz srbskega Surčina, ki je hladnokrvno umoril 15 letno dekle, je zaradi okrutnega zločina še vedno v šoku. Otroku morilčeve sestre Aleksandre Đurić Tomić, ne dovolijo pred televizijo, da ne bi izvedel, kaj je storil njegov stric. Sramujemo se, je njena tašča, in obenem poudarila, da jim prek spleta nenehno grozijo s smrtjo. Zaradi groženj, ki prihajajo tudi iz Slovenije, je morala izklopiti profil na Facebooku, poroča srbski Telegraf.

O stričevem zločinu mu niso povedali

Aleksandrin tast je za srbske medije povedal, da je tudi njo presunilo izginotje mlade Tijane in je policijsko iskanje natančno spremljala, zato je bila še bolj šokirana, ko je izvedela, da je morilec njen brat. Sinu pa o stričevih zločinih niso povedali, saj je bil po navedbah sorodnikov nanj zelo navezan. Tudi njena tašča še vedno ne more verjeti, da je Dragan zagrešil tako krvav zločin; kot je dejala na obiskih pri njih nikoli ni pil alkohola.

Komentarjev 5
  • mima-šiš 15:40 10.avgust 2014.

    Mislim da ni potrebno dodatno pokomentirat kdo je golazen v tvojem primeru.

  • Marjan Valič 14:41 10.avgust 2014.

    nfega je treba mučit po koščkih trgat kot je on mučil ubogega otroka družina pa nima prav nič pri tem

  • mph 14:41 10.avgust 2014.

    Se strinjam, zveni sicer kot Jelinčič "Plemeniti". Včasih pogrešam kakšen bolj enostaven način reporta, kot preko emaila. Edina res golazen kot kategorija na tem svetu so nacisti/fašisti, še posebaj, ko se to združi s fanatičnim nacionalizmom.