Svet
4275 ogledov

Dvajsetletno dekle si je na cesti iztaknilo oči

ženska jok arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Dvajsetletna ženska je prepričana, da bo njeno življenje zdaj boljše.

Kyalee Muthart, 20-letna ženska, si je pred mesecem dni na cesti pred cerkvijo v Andersonu v Južni Kaliforniji iztaknila oči. Bila je pod vplivom drog. Očividcem je ni uspelo ustaviti, šele policistom jo je uspelo obvladati do te mere, da so jo lahko prepeljali v bolnišnico. 

Muthartova se je poškodovala do te mere, da zdravnikom ni uspelo rešiti njenega vida. Po oskrbi na travmatologiji so jo odpeljali na psihiatrično zdravljenje. Na začetku marca se je vrnila domov. 

"Življenje je zdaj lepše, lepše, kot je bilo, ko sem bila na drogah," je povedala Muthartova, ki se zdaj uči živeti drugače. Upa, da bo lahko nadaljevala šolanje in da si bo lahko omislila psa, ki ji bo pomagal pri vsakodnevnih opravilih. "Raje sem slepa kot pa odvisna od drog," je povedala.

Ko si je iztaknila oči, je bila pod vplivom drog. Prepričala se je, da bo bližje bogu, če bo jemala droge. Usodnega dne, si je vbrizgala večji odmerek kot kdajkoli prej. "Mislila sem, da se bo vse nenadoma končalo in da bodo vsi umrli, če si ne bom takoj iztaknila oči. Ne vem, kako sem prišla do tega zaključka, a brez kančka dvoma sem čutila, da moram to takoj narediti," je povedala o tem, kaj jo je vodilo v to. 

Njena mama je ravno takrat na sodišču želela doseči, da bi hčerko prisilno poslali na odvajanje, a je bila prepozna.  
 

Komentarjev 3
  • ode 11:59 11.marec 2018.

    Ampak še vedno je odvisna od drog. S to razliko, da je sedaj slepa narkomanka.

  • ode 11:58 11.marec 2018.

    Poznam nekega debila, ki si je pri 17 letih starosti zaradi neke pičke poslal kroglo v glavo. Ni umrl, ampak je prista na invalidskem vozičku. Sedaj, po 15 letih, že hodi z hojico...

  • Lovebites 22:37 10.marec 2018.

    "Raje sem slepa kot pa odvisna od drog".Tej pacientki pa se dogaja. Verjetno ne ve,da bi ji bilo bolje brez drog in videti???