Svet
36 ogledov

Dvignila avto in rešila očeta

Lauren je z dvigom vozila rešila očeta. Youtube
Oče 22-letne Američanke Lauren Kornacki se lahko samo svoji hčerki zahvali, da je še živ. V nekaj sekundah je namreč zbrala vso svojo moč in dvignila avtomobil, pod katerim je bil ujet.

Alec Kornacki iz Virginije je v svoji garaži popravljal BMW, ko se mu je nenadoma snela dvigalka in postal je ujetnik avtomobila. To je opazila njegova hčerka Lauren, ki je takoj pritekla do vozila in zbrala toliko moči, da je dvignila vozilo in očeta odvlekla na varno.

Lauren sicer redno trenira, saj opravlja delo reševalke iz vode. Kot ob tem poroča ameriški spletni portal The Inquisitr, je Alec trenutno na intenzivni negi v tamkajšnji bolnišnici.

V nesreči je namreč utrpel več zlomov kosti, njegovo zdravstveno stanje pa še ni popolnoma stabilno. Če hčerka ne bi tako hitro priskočila na pomoč, bi bil po vsej verjetnosti že mrtev.

Lauren je, kot lahko vidite tudi v videoposnetku, med drugim dejala, da je takoj po tem, ko je očeta uspela spraviti na varno, začela z masažo srca. Videla je namreč, kako počasi izgublja svojega očeta. "Njegove oči so bile odprte, na moje klice se ni odzival. Vedela sem, da mu moram spet spodbuditi srce in nato opraviti še umetno dihanje," je dejala.

Oče je za televizijsko postajo NBC 12 zapisal, da je zelo vesel in ponosen, da ima hčerko, ki zna umetno oživljati in da ga je lahko rešila. "Menim, da je pomembno, da bi to znal vsak. Če ne bi bilo Lauren, ne bi bil več živ."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.