Svet
25 ogledov

Dvojčici ločili ob rojstvu, našli sta se na Facebooku

Dvojčici, ki sta se našli prekFacebooka Facebook
26-letni dvojčici Anais Bordier in Samantha Futerman sta odrasli na dveh različnih kontinentih. Našli sta se prek družbenega omrežja.

Dvojčici so kmalu po rojstvu ločili, odraščali sta v različnih družinah; Anais v Parizu, Samantha v Ameriki. Prva bi rada postala modna oblikovalka, študira v Londonu, druga je igralka, ki živi v Los Angelesu.

Njuno zgodbo je objavil CNN. Da obstaja nekdo, ki ji je neverjetno podoben, je Parižanko opozoril njen prijatelj, ki ji je poslal posnetek z Youtuba. Na njem je bila njena sestra dvojčica, za katero sploh ni vedela, da obstaja. “Najprej sem pomislila, da je nekdo objavil posnetke mene,” se spominja Anais.

Ko ji je isti prijatelj poslal še en posnetek, trailer za nek ameriški film, je Anais začela skrivnostno Američanko, ki ji je bila tako podobna, raziskovati na spletu. Ugotovila je ime igralke na posnetku, da imata rojstni dan na isti dan in da sta bili obe posvojeni v Južni Koreji. Odločila se je, da ji pošlje prošnjo za prijateljstvo na Facebooku.

Prvič sta se pogovarjali preko Skypa. “Lahko sva se razumeli, ne da bi govorili,” prvi pogovor podoživlja Anais. DNK analiza je potrdila tisto, kar sta sami že vedeli, da sta dvojčici, ki ju je življenje sprva ločilo, nato pa po spletu skoraj res neverjetnih okoliščin spet povezalo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.