Svet
14 ogledov

Dvojčici sta se izstradali in umrli v požaru

anoreksija Shutterstock
Enojajčni dvojčici, ki sta se želeli izstradati do smrti, sta umrli v požaru.

Clare in Rachel Wallmeyer, 42-letni dvojčici, sta umrli, potem ko je v njuni hiši izbruhnil požar. Ena izmed njiju je umrla že v hiši, druga pa zaradi opeklin na poti v bolnišnico.

Vedno sta govorili, da bosta umrli skupaj, in tudi sta. Kljub temu, da naj bi kriminalistična preiskava pokazala, da je šlo za nesrečo, so kasneje v to podvomili. Preiskovalci naj bi v hiši našli Rachel z rokami okoli vratu sestre. Zato so domnevali, da je šlo za umor in samomor. Vendar so kasneje obtožbe ovrgli.

Gostovali na televizijah

Dvojčici, ki sta trpeli zaradi anoreksije, sta večkrat gostovali tudi na avstralski televiziji, kjer sta govorili o njuni bolezni in stradanju. Obsedeni sta bili s tekom, kar se je močno poznalo tudi na njunih nogah. Večkrat sta povedali, da v zadnjih letih nista bili zaljubljeni, da nikoli nista imeli službe in da je samo vprašanje časa kdaj, bosta umrli, piše Daily Mail.

Oblasti so ju zaprle

Njuno samouničevanje je šlo v nos tudi avstralskim oblastem. Televizije pa so z njima polnile televizijske programe. Ker oblasti niso vedele, kako bi ju prisilile, naj prenehata stradati, so najprej zaradi kraje zaprli Clare. Sodnik je med prebiranjem obtožnice dejal, da ni videl druge možnosti, da prepreči nadaljnje samouničevanje.

Ker pa je bila trn v peti oblastem tudi njena sestra Clare, so se oblasti očitno odločile, da priprejo tudi njo. Obtožili so jo vožnje pod vplivom drog, pa tudi, da je nekoga potisnila pod vlak. Dobila je 21 mesecev pogojne kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.