Svet
29 ogledov

Dvojni umor v Srbiji

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Srbijo med prazniki pretresa vest o dvojnem umoru. V gozdu našli trupli 25- in 18-letnice. Obe sta bili ustreljeni.

 

Trupli 25-letne Ivane Stojković in 18-letne Biljane Obradović iz vasi Krušar pri Ćupriji je policija v gozdu pri mestu Ada našla včeraj zjutraj ob 8.30. Eno truplo s strelnimi ranami so našli v avtomobilu, drugo pa nekaj metrov stran. Tudi na drugem truplu so bile strelne rane.

Policija morilca še išče. Za zdaj informacije, ali bi mu prišli na sled, niso znane, ravno tako ne, če so našli pištolo, s katero sta bili dekleti ubiti. Neznan je tudi motiv okrutnega zločina.

Prišli v upanju, da gre za koga drugega
Kot piše beograjski spletni portal Blic, so sorodniki ubitih deklet na mesto prišli v upanju, da gre za koga drugega, ne za njihove hčerke, sestre, prijateljice. "Pustite me! Pustite me, da vidim svojega otroka! Jaz sem oče! Hočem videti, če je to res ona," je po poročanju omenjenega portala obupano kričal oče ene izmed ubitih deklet.

Starejša, 25-letna Ivana je študirala stomatologijo v Beogradu in se je med prazniki vrnila k družini. Mlajša Biljana je pred časom prekinila vezo s svojim fantom. Prijateljici sta se dogovorili, da z družbo v soboto odidejo ven.

Po besedah brata ene izmed pokojnih deklet sta se prijateljici po skupnem večeru nato zgodaj zjutraj okrog štirih z Ivaninim avtomobilom odpravili od doma. Videla ju je Ivanina teta, ki je tako zgodaj vstala, da bi pripravila praznično pojedino. Pomahali sta ji v slovo in se odpeljali. Policija v tem trenutku pri razkrivanju dvojnega umora oprijemljivih podatkov po poročanju tamkajšnjih medijev še nima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.