Svet
10 ogledov

Dvoletniku postregli z viskijem

Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili, Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Dveletni deček je na svoji rojstnodnevni zabavi v neki restavraciji v britanskem kraju Swansea namesto soka v kozarcu dobil viski.

Mati je pomoto opazila šele, ko je že skoraj izpraznil kozarec, je poročal BBC. Malega Sonnyja so nato hitro odpeljali v lokalno bolnišnico, kjer k sreči niso ugotovili kakih resnejših posledic "popivanja".

Kot je povedala njegova mati, so v restavraciji hoteli nekaj pojesti, pri tem pa je sinku naročila limetin sok z vodo, kar ima najraje.

Nato ga je še dodatno spodbujala, naj vendarle več pije, ker je jedel slano hrano. Da mora biti nekaj narobe, se ji je posvetilo, ker se je malček ob pitju pačil. Nato pa je zgrožena ugotovila, da ima v kozarcu namesto soka čist viski s 40 odstotki alkohola. In to dvojno dozo.

Sonny je do tedaj že naredil kakih deset požirkov in je bil že vidno omotičen. Njegovo mati je zaradi odkritja skoraj zadela kap. Dečka so nato hitro pospremili v bolnišnico, kjer je čez noč ostal na opazovanju, nato pa so ga odpustili v domačo oskrbo, zaenkrat brez vidnejših posledic.

V restavraciji so se malemu Sonnyju in staršema opravičili, preiskujejo pa tudi, kako je lahko prišlo do takšne napake.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.