Svet
14 ogledov

Dvoletno hčer naučila kajenja

Ukradenih cigaret med hišnima preiskavama niso našli. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
28-letna Romunka Elena je, da bi ujezila svojega nekdanjega moža Gabriela, na Youtubu objavila posnetek, na katerem njuna dvoletna hčer kadi cigareto in pije kavo. Elena je že izgubila skrbništvo nad hčerjo.

30-letni Gabriel je namreč takoj po objavi posnetka nekdanjo ženo prijavil socialni službi in proti njej napovedal tožbo. Na sodišču pa je uspel doseči začasno polno skrbništvo nad otrokom. Par se je sicer ločil pred letom dni in takrat je polno skrbništvo nad otrokom dobila Elena, poroča Daily Mail.

"Želi me mučiti s tem, ko kaže, kaj dela s hčerjo. Upam, da se ji vse vrne in da mi to pomaga, da dobim polno skrbništvo nad hčerjo. Najina hčer ne želi mleka, ampak kavo in namesto sladkarij cigarete. To je grozljivo," pravi oče in dodaja, da je deklica postala odvisna od cigaret.

To ni prvi primer posnetka otroka s cigareto v ustih, ki se je pojavil na svetovnem spletu. Policija preiskuje 18-letno Britanko, ki je na Facebook objavila posnetek, na katerem ima njen šestmesečni sin v ustih cigareto.

V ZDA pa je 19-letna Rachel na spletu objavila posnetek in fotografije svojega 11-mesečnega sina, ki naj bi kadil marihuano. Policija je žensko aretirala in ji vzela otroka.

Komentarjev 1
  • jaki 20:45 16.oktober 2011.

    Dvoletno hčer?? Ali nemara dveletno, prevajalski analfabeti!