Svet
13 ogledov

Ecclestona oropali sredi Londona

Bernie Ecclestone je še pred tedni razlagal, da z roparji nima izkušenj. (Foto: Žurnal24 main
Če se je roparjem uspešno izogibal v Braziliji, pa so ti Bernieja Ecclestona presenetili v središču Londona. Drzna četverica je bogatejša za dobrih 230 tisoč evrov.

Scotland Yard je potrdil, da so šefa Formule 1 Bernieja Ecclestona oropali v središču Londona. Na 80-letnega milijarderja in njegovo brazilsko spremljevalko so pred sedežem njegovega podjetja čakali štirje moški. Ecclestone je dobil udarce v glavo, zaradi česar so ga odpeljali v eno izmed londonskih bolnišnic. "Drugih poškodb ni utrpel," so sporočili s policije. Roparji so odnesli za nekaj več kot 233 tisoč evrov vrednega nakita.

Ecclestonovo podjetje ima sedež v bližini ulice Oxford, ki jo je Bernie omenil v odzivu na napad na voznika formule 1 Jensona Buttona. Buttona in še nekaj mehanikov ekipe Sauber so v začetku meseca na ulicah São Paula oropali na poti z dirkališča v Interlagosu. "Sem prihajam že 40 let in ne le na dirko. Večkrat sem tukaj tekal po plažah z dragimi urami na sebi, pa me niso nikoli oropali, niti nisem videl, da koga bi. Veste, v Londonu, na ulici Oxford, vsako uro koga oropajo," je takrat dejal Bernie in dodal, da roparji "iščejo žrtve, ki so videti šibke in ne preveč inteligentne".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.